Serlas produkter produseres nær deg

For oss er det viktig å påvirke miljøet så lite som mulig. Derfor produseres våre produkter så nær våre kunder som mulig. Det innebærer at vi blant annet kan redusere våre transportutslipp siden våre produkter ikke må fraktes lenger enn nødvendig.

Serlas produkter

Klubb Serla

Med Klubb Serla får du som kjøper våre produkter noe tilbake. Som medlem kan du samle på unike koder fra våre forpakninger. Kodene blir til poeng som du deretter kan handle for i poengbutikken. Her får du også unike tilbud, muligheten til å delta i konkurranser og mye mer. Det er selvfølgelig gratis å være medlem, og du binder deg ikke til noe.

Gratulerer så mye til Silje Winther vinneren av førstepremien i "Den grønne reisen". Hun får en overnatting på fantastiske Islanna trädhushotell.

Gratulerer til Anette Upsahl! Månedens vinner av en tursekk fra Haglöfs i juni.

Utvikle
hverdagen!

Hverdagen er full av hverdagsforbedrere. De fleste tar vi for gitt, men av og til dukker en ny stjerne opp i hverdagen som for en til å tenke ”Hvorfor har ingen tenkt på det her tidligere?"

Nyheter i
poengbutikken!

Nå har vi fylt på poengbutikken med enda en nyhet! Nemlig en startpakke som består av en pakke Serla tørkeark og en stilren dispenser. En fin anledning til å prøve vår nyeste hverdagsforbedrer

Serla og Miljøet

Vårt mål er å forbedre energieffektiviteten med 10 % innen 2020 sammenlignet med 2009-nivået. Energieffektiviteten forbedres kontinuerlig med energieffektiviseringssystemer som omfatter samtlige av konsernets produksjonsanlegg.

Läs mer